dinsdag 25 december 2007

Het einde is in zicht!

En dan heb ik het niet alleen over het jaareinde... Afgelopen vrijdag kreeg ik bevestiging: de hele ijzerhandel gaat eruit op 18 januari! Tot die tijd moet ik nog braaf elastiekjes blijven dragen, wat ik natuurlijk ook doe, zoals onderstaande foto bewijst.


Zoals te zien is vallen de elastiekjes helemaal niet op, zolang je je mond maar dicht houdt. Blij dat ik ze tegenwoordig alleen nog 's nachts inhoef...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hee wat fijn dat je beugel er bijna uit mag!!! Nog 3 weekjes volhouden en dan is het feest. Wat een heerlijk gevoel lijkt me dat.
Fijne Kerstdagen en op naar 2008!

Anoniem zei

Hoi Kirpy,

Fijn dat de beugel er de 18de uit mag...die van mij gaat de 21ste er uit. 'T ziet er goed uit allemaal.
Goede jaarwisseling alvast.

Groetjes Jolanda.

Anoniem zei

Hoi Kirpy

Ik ben zelf 37 jaar en sta voor maart 2008 op de lijst voor een dubbele kaakoperatie (boven verschuiven naar links + kantelen en onder naar voren zetten)In dec 2006 ook al een bovenkaakverbreding gehad. Dus vergelijkbaar met wat jij doorgemaakt hebt. Daarom vind ik het ook zo fijn dat jij je verhaal op internet hebt gezet en dat ik die tijdens het googelen tegen ben gekomen. Jij hebt het al lekker achter de rug, ik helaas nog niet. Blij te horen dat het bij jou allemaal goed is gegaan, dat geeft de burger moed.
Groet Ivy

Anoniem zei

En en en en????
Hoe is het nu zonder beugel??????
Ben benieuwd!!!

Anoniem zei

En krijgen we nog een foto te zien van je tanden zonder beugel??
Goed geschreven trouwens!
Groet Gerben

Anoniem zei

Hee Kirpy!
Hoe is het nu met je???
Ik heb 19 dagen geleden mijn operatie gehad, en zat nog wat dingen bij jou terug te lezen over die periode. En dacht toen ineens, van hoe zou het met jou gaan???
Nog vollop aan het genieten van je nieuwe gezicht??

Groetjes Erica!

Amanda zei

Heb je blog even gelezen. Ik heb precies hetzelfde als jou.

Heb vorig jaar operatie ondergaan om m'n bovenkaak te verbreden dmv elke dag die distractor aan te schroeven. En volgend jaar juni heb ik dan DE operatie dat m'n bovenkaak word gekanteld en de onderkaak naar voren word gehaald.

Ben heel erg benieuwd naar het resultaat dan. Zoals het bij jou er uit ziet hoef ik mij geen zorgen te maken :)